Giv teenageren en creme mod bumser og uren hud

Teenager med uren hud
Giv teenageren en creme mod bumser og uren hud
Henrik Andersen
-
07/02/2023
-

Teenagere kan være svære. De kan være endnu sværere at finde på gode gaver til. Tit og ofte ønsker de sig bare penge. Men hvad kunne man ellers finde på? Mange teeangere går op i vennerne, sig selv og måske endda kærlighed.

Derfor betyder selvtillid rigtig meget, og netop i teenageårene kan det være svært at finde rundt i det med selvtillid og hvem man i det hele taget er. Og er der én ting, der helt sikkert ikke hjælper på den del af teenage livet, så er det bumser. En god gaveide kunne være at give teenageren en creme mod bumser og uren hud.

Den gode creme mod bumser og uren hud

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange produkter, der findes mod bumser og uren hud. Man kan nemt sige, at den bedste måde er at prøve sig frem og se, hvad der fungerer bedst for en. Men der er stadig en række gode råd til, hvad du med fordel kan holde øje med, når du leder efter en creme til teenageren.

Undgå for fede produkter

Bumser kan komme af mange årsager, og et for fedtet miljø hjælper ikke. Særligt i T-zonen (panden og næsen) kan der opstå rigtig meget olieproduktion i huden. Undgå derfor produkter der er for fede i konsistensen.

Gå efter produkter særligt til uren hud

De fleste produkter gør det nemt for os som forbrugere, og skriver pænt på, hvad de hjælper mod. Der kan stå anti age, dry skin osv. Find den, hvor der står for uren hud, for impure skin, to clear skin eller lignende.

Kend hudtypen

Det kan være svært at vide, hvilken type hud andre har. Normalvis kan du vælge mellem kombineret hud, tør hud, sart hud, normal hud eller fedtet hud. Hvis du er i tvivl, så vælg sart eller normal. Der findes også ‘alle hudtyper’, og kan du finde den, så kan du ikke gå helt galt i byen.

Sådan kan du også bekæmpe teenage huden

Du kan tilføje lidt mere til gaven med for eksempel et godt renseprodukt til bumser og uren hud, hvilket også er et godt middel til at bekæmpe teenage huden.
Tør du kaste dig ud i at give gode råd, så påmind om at få drukket nok vand, spise sundt og tit skifte sengetøj. Men det er ikke alle teenagere, der synes det er særlig spændende med gode råd.

Man kan også købe lidt vatrondeller eller gå videre i andre kosmetik kategorier og tilføje en deodorant eller en parfume – ofte noget, som teenagere bliver glade for at få i gave.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!